Garanti

MD Badrumsrenovering ger dig självklart hela 10 ÅRS garanti på arbetet vi utfört.


MD Badrumsrenovering är medlem i Byggkeramikrådet (BKR)


>>> MD Badrumsrenovering är medlem i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi uteslutande arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Vi ser till att renovera ditt badrum helt enligt de regler och föreskrifter som BKR förespråkar och vi har självklart behörighet att utfärda kvalitetsdokument som styrker fackmannamässigt utfört arbete.

www.bkr.se


MD Badrumsrenovering är medlem i SÄKER VATTEN.


>>> Säkervatteninstallations intyg – ett bevis på att arbetet är utfört enligt deras branschregler för säker vatteninstallation. Dokumentet får du från deras VVS-installatör. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för kunden.

www.sakervatten.se

Renovering enligt reglerna

När vi renoverar badrum och våtutrymmen använder vi enbart godkända system för tätskikt, övrigt lämpligt material för våtutrymmen och beprövade branschkonstruktioner. Renoveringen genomförs med andra ord enligt konstens alla regler.


Efter att renoveringsarbetet utförts får du som kund och beställare alltid kvalitetsdokumentation som styrker att arbetet utförs fackmannamässigt.


Vänlig och kunnig service i Göteborg

Vi tar gärna det totala ansvaret för hela renoveringsarbete. På så sätt behöver du som kund enbart ha kontakt med ett företag under hela byggnadsprocessen, vilket underlättar för alla inblandade parter och även sänker risken för misstag.


Vi lämnar fasta priser på vårt arbete – även totalentreprenad av badrum – vilket betyder att du inte behöver oroa dig över extra kostnader i samband med renoveringen eller nybyggnationen.


Våra hantverkare är mycket kompetenta och har det lilla extra som behövs för ett perfekt resultat. Kontakta oss för mer information om vår totalentreprenad av badrum och hur vi kan underlätta för just dig.


Badrumsinredning i Göteborg

Förutom renoveringsarbete ser vi till att ditt våtrum inreds helt efter din smak. Tack vare vår omfattande erfarenhet från vårtumsarbeten är vi idag experter på allt från kakel och klinkers till vilka toalettstolar och vattenkranar som är trendiga och estetiskt tilltalande tillsammans.


Samtidigt är det du som bestämmer hur du vill att DITT badrum skall se ut. Vårt mål är att renovera våtrum helt efter dina önskemål och krav.


Väljer du att beställa totalentreprenad av ett badrum i Göteborg av oss kommer vi tillsammans utforma och designa ditt badrum.


Därefter ser vi till att all inredning monteras på bästa möjliga vis, men även att det nya våtrummet lever upp till alla branschregler.

Flexibilitet & bra prissättning är vårt motto

Fördelen med att anlita MD Badrumsrenovering i Göteborg AB är att vi är mycket flexibla och för en extra avgift kan vi även arbeta under kvällar, nätter och helger. För många är detta välkommet då man helst vill ha hantverkare hemma när man själv är hemma, dvs. utanför vanliga kontorstider.


Som sagt får du alltid ett fast prisförslag när vi skickar ut en offert, vilket innebär att du som slutkund inte behöver oroa dig över extra kostnader i samband med renovering eller nybyggnation.

Avatar

GRUND RENOVERINGSPROCESS

Vår renoveringsprocess är noggrant planerad från början till slut. Detta betyder att du vet vad som händer varje steg på vägen, vilket säkerställer en stressfri upplevelse. Låt oss börja!!!

1:a Fas

· Säkerställ av arbetsplats

· Rivning och planering

· Leverans av byggmaterial

· VVS-Arbete (Proppning av VVS, demontering av befintlig VVS inredning)

· EL-Arbete (Rivning av el installation, montering av el installation)

2:a Fas

· Bygg & Snickeriarbete

· Montering av värmegolv

· Flytspackling

· Tätskikt

· Plattsättning

· Målning

3:a Fas

· VVS-Arbete (montering av VVS-inredning)

· EL-Arbete (montering av inredning)

· Städning