Våra referenser

Vi har har fått 4,9 utav 5,0 på Reco.se

Inspiration inför din badrumsrenovering

Våra kunder skall alltid känna sig trygga med att vi utfört vårt åtagande fullt ut fackmannamässigt. Och att vi tar ansvar. Det är så vi byggt upp vår goda rykte i en hårt konkurrensutsatt bransch. Det är vi stolta över.

Fråga oss gärna om råd hur du kan designa ditt drömbadrum. Tveka inte att kontakta oss om vad som är möjligt att utföra, om materialval och kostnader förenliga med olika alternativ. Vi hjälper gärna till med vår kompetens vid ett initialt kostnadsfritt möte.

Längre ner hittar du en ständigt uppdaterad samling bilder på badrum som vi renoverat åt kunder över hela Göteborg med onejd. Du hittar ännu mer inspiration på vår sida med bilder.

Behörighet och dokumentation

För kundens säkerhet och trygghet använder vi kvalitetsmaterial vid tätskiktsarbete och övrigt grundläggande arbete. När vi är färdiga med vårt åtagande överlämnar vi över ett juridiskt bindande kvalitetsdokument som beskriver vårt arbetssätt och lämnar 10 års garanti på utfört arbete.

MD Badrumsrenovering är medlem i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi uteslutande arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Vi ser till att renovera ditt badrum helt enligt de regler och föreskrifter som BKR förespråkar och vi har självklart behörighet att utfärda kvalitetsdokument som styrker fackmannamässigt utfört arbete.

Adress: Övre Olskroksgatan 28c, 416 67 Göteborg
Telefon: 0704-39 06 40
Email: Info@md-byggochbadrumsrenovering.se

MD Badrumsrenovering i Göteborg AB © All rights reserved

Skapad av Crello AB