Om oss – MD Badrumsrenovering

Låt erfarna hantverkare i Göteborg sköta renoveringen av ditt badrum eller kök

Erfarna hantverkare i Göteborg

Det krävs behörighet för att få renovera ett våtrum i Göteborg med omnejd, något som alla våra hantverkare besitter! Utöver det är vi godkända av BKR och har omfattande erfarenhet från byggbranschen med ett tydligt fokus kring badrum, kök och renovering av andra våtrum.

Läs mer om våra tjänster och hur våra hantverkare kan hjälpa dig med dina byggprojekt.


Renovera våtrum i Göteborg

När vi renoverar badrum och våtutrymmen använder vi enbart godkända system för tätskikt, övrigt lämpligt material för våtutrymmen och beprövade branschkonstruktioner. Renoveringen genomförs med andra ord enligt konstens alla regler.

Samtidigt är det allt du som bestämmer hur du vill att DITT badrum skall se ut. Vårt mål är att renovera våtrum helt efter dina önskemål och krav.

Efter att renoveringsarbetet utförts får du som kund och beställare alltid kvalitetsdokumentation som styrker att arbetet utförs fackmannamässigt.

Totalentreprenad av badrum i Göteborg

Vi tar gärna det totala ansvaret för hela renoveringsarbete. På så sätt behöver du som kund enbart ha kontakt med ett företag under hela byggnadsprocessen, vilket underlättar för alla inblandade parter och även sänker risken för misstag.

Vi lämnar även fasta priser på vårt arbete – även totalentreprenad av badrum – vilket betyder att du inte behöver oroa dig över extra kostnader i samband med renoveringen eller nybyggnationen.

Våra hantverkare är mycket kompetenta och har det lilla extra som behövs för ett perfekt resultat. Kontakta oss för mer information om vår totalentreprenad av badrum och hur vi kan underlätta för just dig.

Badrumsinredning i Göteborg

Förutom renoveringsarbete ser vi till att ditt våtrum inreds helt efter din smak. Tack vare får omfattande erfarenhet från vårtumsarbeten är vi idag experter på allt från kakel och klinkers till vilka toalettstolar och vattenkranar som är trendiga och estetiskt tilltalande tillsammans.

Väljer du att beställa en totalentreprenad av ett badrum i Göteborg av oss kommer vi tillsammans utforma och designa ditt badrum.

Därefter ser vi till att all inredning monteras på bästa möjliga vis men även att det nya våtrummet lever upp till alla branschregler.


Flexibilitet & bra prissättning är vårt motto

Fördelen med att anlita MD Badrumsrenovering i Göteborg AB är att vi är mycket flexibla och för en extra avgift kan vi även arbeta under kvällar, nätter och helger. För många är detta välkommet då man helst vill ha hantverkare hemma när man själv är hemma, dvs. utanför vanliga kontorstider.

Som sagt får du alltid ett fast prisförslag när vi skickar ut en offert, vilket innebär att du som slutkund inte behöver oroa dig över extra kostnader i samband med renovering eller nybyggnation.

Få en kostnadsfri offert redan idag

Du kan när som helst kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Därefter kommer vi hem till dig och tar en titt på utrymmet som ska renoveras och då får du gärna komma med önskemål och idéer. Inom tre arbetsdagar återkopplar vi med en offert där vi specificerar kostnad för arbete och material samt tidsuppskattning för projektet.

Om du godtar offerten bestämmer vi datum för när arbetet ska börja och efter slutfört arbete betalar du det överenskomna priset. Våra skickliga hantverkare ser till att renoveringen utförs på korrekt sätt och du kan känna dig trygg på att slutresultatet blir som förväntat.


Glöm inte ROT-avdraget

För arbetskostnad rekommenderar vi att om möjligheten finns nyttja ROT-avdraget och på så vis få 30 % i skattelättnad på offererad arbetstid. Kontakta oss för mer information gällande tillvägagångssätt och regler.

På Skatteverkets hemsida finns utförlig information om vem som är berättigad till ROT-avdrag och vad det innebär i praktiken.

Kvalitetsdokument vid våtrumsarbete

MD Badrumsrenovering är medlem i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi uteslutande arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Vi ser till att renovera ditt badrum helt enligt de regler och föreskrifter som BKR förespråkar och vi har självklart behörighet att utfärda kvalitetsdokument som styrker fackmannamässigt utfört arbete.

Adress: Övre Olskroksgatan 28c, 416 67 Göteborg
Telefon: 0704-39 06 40
Email: Info@md-byggochbadrumsrenovering.se

MD Badrumsrenovering i Göteborg AB © All rights reserved

Skapad av Actlocal